Telefon:
E-mail:
+36 30 293 5373
csaba@skb.hu
 

A nyári forma télen készül

v, 2016. nov. 27. - 8:55 -- Csürke Csaba
Hóban futó lány

Amikor kimegyünk mostanság a szabadba, összehúzzuk magunkon a kabátot és arra gondolunk, de jó lenne, ha meleg lenne, vagy legalább nyár. Viszont ha nyár, mindenkinek beötlik az elmúlt időszak, amikor kint feküdt a napon és süttette a testét, jobb esetben strandon, vagy valami nagyobb víz partján. Van, aki elégedetten gondol vissza erre, de akad olyan is, aki kicsit összerezzen és eszébe jut, hogy volt ott egy kis fölösleg itt, egy kis narancsbőr ott.

Félreértés ne essék, nem azokat kritizálom, akik nem úgy néznek ki, mint a modellek a táplálék kiegészítőket hirdető plakátokon. Én sem vagyok egy modell testalkat, éppen ezért jogtalan lenne hogy bármiféle degradáló szöveget adjak le. De ha az lenne sem tenném. Leginkább azokhoz szólnék, akik fontosnak tartják a megjelenésüket. Szóval a lényeg:

A nyári forma télen készül. 

Ha azt szeretnénk, hogy a top formánkat hozzuk, akkor érdemes kicsit hamarabb ezzel foglalkozni, mint amikor már a fürdőruhát válogatjuk magunknak.

A nyári formatélen készül

Érdemes odafigyelni az étkezésünkre is, mivel hidegben az ember kevesebbet mozog, mint nyáron a melegben. Olyankor többet is iszunk a hőség miatt, és ugyanezen okból többet is izzadunk.

Nyáron több lehetőség van a mozgásra, illetve a napos órák száma miatt is valószínű többet vagyunk a szabadban.

Tehát hosszabb távon, ha minőségi munkát akarunk végezni testünkkel, akkor idejében el kell kezdeni az edzéseket. Ha lerakódik ránk egy kis felesleg, attól is jobb, ha hosszabb távon okosan szabadulunk meg, mint rövidebb időt adva magunknak, mivel ilyenkor könnyen a „yo-yo” effektus csapdájába kerülhetünk. Egyszóval:

Edzésre fel, még ma!

Ha májusra jól akarsz kinézni, akkor érdemes már decemberben elkezdeni a felkészülést. Még egy „apró” velejárója az edzéseknek, hogy erősödik az immunrendszerünk, ami által sokkal jobban bírjuk a téli strapát.

Nincs kifogás, várlak edzéseimen.